Un copil fericit cu o trotineta de la Market365.ro

Vine 1 iunie, Ziua copilului, si pentru ca fetita mea este principala noastra grija, am decis sa ii fac un cadou special de in aceasta zi. Am inceput sa caut pe internet diferite modele de trotinete si cele mai potrivite le-am gasit pe Market 365.

Inainte sa iti arat modelul ales, da-mi voie sa iti prezint putin site-ul, sa iti povestesc de ce il aleg si de ce aici a ajuns in topul preferintelor mele.

In primul rand pentru ca aici am gasit tot ceea ce caut. O trotineta minunata pentru fetita mea, am gasit uscator de par si placa pentru indreptat parul. Urmatorul produs pe lista este un cantar electronic pentru baie.

Asa cum ti-am spus, mi-am propus sa imi schimb stilul de viata si sa mananc sanatos, de aceea am nevoie de un cantar bun, la un pret foarte ok, am gasit pe market 365 si abia astept sa mi-l comand.

Hai sa iti arat trotineta ce a facut-o pe Maya fericita!

trotineta

Este roz cu roti de silicon, roti ce se aprind. Nu pot sa explic in cuvinte incatarea de pe fata ei, atunci cand a vazut-o. A mai avut o trotineta, dar nu i-a placut asa de mult.

Aceasta in schimb a cucerit-o, dar trebuie sa recunosc ca este mult mai usoara, si rotile sunt silentioase. Prima avand roti din plastic. Este de calitate, pur si simplu este potrivita pentru fetitia mea, si ea o adora.

Maner reglabil si cu protejat de cauciuc de calitate, aceasta tortineta a devenit principala atractie pentru Maya. A invat sa mearga si oriunde plecam, luam trotineta cu noi.

trotineta

Trebuie sa iti spun ca este putin diferita fata de cele clasice, pentru ca nu se ia curba din ghidorn, ci trebuie sa te las pe-o parte, avand sistemul de directie la baza rotilor. Acestea isi schimba directia in functie de asta.

Nu stiu daca m-ai inteles, dar trebuie sa iti spun ca mi se par genial. Este reglabila si usoara, silentioasa si perfect pentru cei mici.

Market 365 este magazinul online de un am aceasta trotineta, fetita mea o adora si o foloseste atat prin casa cat si pe strada. Sunt de nedespartit.

Cand cel mic este fericit, totul se schimba, ei sunt universul nostru si tocmai de aceea facem tot ce putem sa vedem un zambet pe fata lor.

  • Valeria Chertes1 iunie 2019 at 17:44
    Foarte drăguță trotineta!Răspunde

Leave a Reply