Stil de viata sanatos #2

Desi am promis ca voi scrie cate un articol in fiecare zi, in care sa iti prezint ceea ca am manacat. Nu am reusit sa ma tin de promisiune, dar uite ca azi am revenit cu vesti.

In primul rand, da-mi voie sa iti spun ca nu m-am abatut de la plan si de la acest stil de viata. Recunosc ca am clacat…ieri de exemplu am mancat prostii si tarziu, dar chiar si asa in rest totul a fost bine.

In al doilea rand, pot sa iti spun ca acul cantarului s-a miscat, si ca am dat jos un kilogram, ceea ce este super wow. Iti spun drept ca am inceput sa fac si miscare.

Nu ma pot lauda cu mult, dar pentru o saptamana totul mi se pare ok. Cu ajutorul a doua aplicatii, una in care trec fiecare aliment pe care-l consum, si una pentru sport.

Yazio

Este o aplicatie foarte utila si foarte buna. Iti calculeaza numarul de calorii consumate la o masa si pentru ca o persoana ce vrea sa slabeasta trebuie sa consume in jur de 1500 de calorii, mi se pare foarte ok.

Recunosc ca mi-am facut un obicei sa imi cantaresc mesele, pentru a fi cat mai corecta si cinstita, plus ca totul conteaza pentru mine, si trebuie sa iti spun ca nu am depasit 1500 calorii.

Lose Weight

In fiecare zi iti propune un numar de exercitii. Iti spun drept ca dupa prima zi am resimtit efortul. A doua zi antrenamentul s-a instensificat si zi de zi la fel.

Imi place pentru ca ma tine in priza, dar in acelasi timp ai si 30 de secunde pauza dupa fiecare care serie.

Exercitii usoare si solicitante – ce dureaza in jur de 30 de secunde, sau au maxim 30 de repetari, dar chiar si asa se simte. Mai ales daca ai un stil de viata sedentar ca mine.

Am ajuns la o saptamana si ceva de cand am inceput acest stil de viata. Imi place ca pot manca paine sau dulce, dar totul moderat, pentru ca pana la urma aceasta este cheia unei diete echilibrate si corecte. Sa consumi fiecare aliment cu moderatie.

Leave a Reply