Cum poti avea propriu tau magazin online?

Cred ca nu exista persoana care macar o data in viata sa nu visezez la propria lui afacere. Iti spun drept ca eu m-am gandit de multe ori si de cateva ori am cautat pe internet informatii despre acest subiect.

Azi totul vreau sa iti prezint o plaforma, pe care o poti folosi pentru deschiderea propriului tau magazin din mediul online. Iti spun drept ca totul la inceput mi s-a parut dificil, dar cu timpul am inteles ca poti realiza acest lucru, cu putin ajutor.

Nu credeam ca poti gasi totul asa de usor, si nici nu credeam ca voi reusi sa imi bazele magazinului meu online.

Poti avea propriul tau magazin online urmand trei pasi simpli

Primul – alegi pachetul – de pe platforma eCommerce, pasul urmator – configurezi magazinul si pasul trei incepi sa vinzi.

Poate ti se pare ireal, dar da-mi voie sa iti spun ca pretul unui abonament de start este 100 de lei, in functie de preferinte pretul creste, de asemenea poti utiliza platforma magazin online gratuit 14 zile, pentru a vedea ca tot ceea ce vei gasi pe site este real.

Vei gasi pe internet o multime de plaforme care iti promit multe, dar da-mi voie sa iti spun ca aceasta este diferita, este usor de folosit, are este inovativa si romaneasca.

Atunci cand ai un vis urmeaza-l. Nu sta pe ganduri si cum vine spune o vorba; nu lasa pe maine ce poti face azi. Eu asa am facut timp de sase ani, atata timp a trecut pana cand am luat „taurul de coarne” si am pus bazele visului meu.

Mi-am deschis un magazin in mediul online, un magazin unde vand creatiile mele handmade, m-am bucurat enorma cand am gasit aceasta platforma, pentru ca acum totul este mult mai usor pentru mine.

Alege sa faci ceea ce visezi. Nu trebuie sa iti fie frica, este greu, nu te mint, dar asta nu inseamna ca atunci cand vei intelege mersul a ceea ce tu faci, lucrurile nu vor deveni frumoase.

Alege cu incredere 123 Market, pentru ca ei iti vor fi alaturi si te vor ajuta sa iti realizezi visul. O platforma utila ce iti pune la dispozitie ceea ce ai nevoie pentru a deschide propriul tau magazin.

3 comments

 • Valeria Chertes10 iunie 2019 at 21:26
  Mulțumim pentru idei.Răspunde
 • Inimadincuvinte15 iunie 2019 at 14:00
  Ești o luptătoare, te felicit Maya!Răspunde
  • Maya16 iunie 2019 at 23:50
   Multumesc frumos :) Un gand minunat face minuni. PupiciRăspunde

Leave a Reply