O comanda interesanta de la Pentru corpul tau

Acum ceva timp am primit o comanda interesanta de la Pentru corpul tau, azi vreau sa iti spun parerea mea despre produsele alese, dar si motivul pentru care le-am ales.

Am ales doua produse pentru fetita mea, un sampon si un gel de dus, amandoua pentru ca Mayei ii place sa aleaga atunci cand face baie.

Samponul are un miros placut, face spuma si este perfect pentru fetita mea. Desi are un flacon destul de mare, Maya a vrut sa vada daca face spuma in cada…si a varsat mai mult de jumate.

Acest gel de dus este foarte interesant, nu are un miros puternic si nici nu ai nevoie de mult produs pentru a avea o spuna incredibila.

Fetitei mele ii plac ambele produse, deci un real succes. Ambele produse au preturi accesibile si le gasiti pe site-ul celor de la Pentru corpul tau.

Conuri pentru curatarea urechilor

Oficial aceasta este cea mai buna si mai utila metoda de curat urechile. Stii deja ca acele betisoare din comert, nu sunt tocmai indicate, ei bine aceste conuri sunt ok.

Trebuie totusi sa stii ca nu sunt ok pentru copii cu varsta mai mica de 5 ani, deci…eu nu le-am incercat pe fetita mea, pentru ca are 4 ani jumate, ci pe sotul meu, care a simtit diferenta.

Se fixeaza discul de siguranta, se pune in ureche si apoi la capatul exterior sa da foc. Cand flacara ajunge la semnul marcat, se scoate din ureche si se stinge intr-un recipient cu apa.

Pentru ca eram curioasa sa vad daca functioneaza le-am desfacut, am ramas uimita cand am vazut ceara din urechi adunata. Deci…sunt utile pe viitor le voi recumpara.

Acest produs m-a cucerit. Sotul meu lucreaza intr-un fast-food si dupa fiecare tura, echipamentul sau de munca arata ca dupa razboi, aceasta pudra m-a salvat. Nu are miros dar isi face treaba.

Ultimul produs este apa de toaleta B.U. Wild, acesta mirose bine si persista. B.U. a fost mereu parfumul care m-a atras si pe care-l voi alege.

Ca o concluzie generala, trebuie sa iti spun ca produsele alese sunt foarte bune. Imi place fiecare in parte si atat eu cat si familia mea le apreciem. Stiam deja ca produsele de la Pentru corpul tau sunt de calitate, pe langa asta au fost livrate si ambalate impecabil.

  • Valeria Chertes10 iunie 2019 at 15:32
    Sa le folosiți cu mare drag!Răspunde

Leave a Reply