Un cadou de neuitat

Anul acesta am facut un cadou tatalui meu pe care il va tine minte toata viata. I-am cumparat o saltea noua de dormit, deoarece de ceva timp se plangea de durerile de spate provocate de arcurile vechii saltele. Am luat initiativa de a cumpara un produs pentru dormit de calitate de la cel mai bun magazin in domeniu.

Saltele-online.ro este recunoscut pentru produsele salte de dormit de calitate inalta si a preturilor convenabile. De pe acest site, clientii pot alege din sutele de saltele afisate pe pagina lor web.

Pentru problema de spate a tatalui meu, am cumparat salteaua Sirena Ultraflex. Salteaua Sirena a fost proiectata pentru a fi o saltea cu centrul ferm, iar suprafata de contact elastica si confortabila, realizandu-se astfel o saltea destinata persoanelor ce doresc un suport ferm si confortabil.

Este o saltea  ce rezista inclusive la greutati mari (max 200 kg/persoana) si are o garantie de utilizare mare (10 ani). Toate acestea se datoresc calitatii foarte bune a materialelor utilizate in componenta saltelei.

Pentru a se obtine acesta senzatie de confort a fost folosita o tehnica de profilare a placii de Ultra Flex HR (HIGH RESISTANCE), cu densitate 40 kg/m3 si elasticitate mare. Profilarea s-a realizat prin practicarea, pe suprafata placii, a unor canale de adancimi si grosimi diferite rezultand 5 zone de elasticitate diferite corespunzatoare zonelor cap, umar, torace, sold, genunchi.

Salteaua este realizata dintr-o singura placa compacta de Ultra Flex HR cu grosimea de 20 cm. Materialul HR presupune o elasticitate si o rezistenta pe termen indelungat.

Ultra Flex-ul este un material sintetic, dar realizat pe sistemul de celula deschisa (pentru a permite ventilarea interiorului materialului) din materie prima ecologica. Acest material impiedica formarea efectului de val la miscarile oricaruia dintre parteneri (cealalta persoana nu va simti miscarile efectuate pe saltea).

A fost foarte incantat de salteaua pe care a primit-o, deoarece i-a ameliorat conditia de spate. Cu siguranta, am sa mai cumpar de la saltele-online.ro!

2 comments

  • Valeria Chertes20 iunie 2019 at 20:04
    Și eu am probleme cu spatele,ar trebui să-mi cumpăr și eu o saltea.Răspunde
  • Catalina24 iunie 2019 at 16:21
    Excelent site-ul, multumesc mult pentru recomandare.Răspunde

Leave a Reply