De ce aleg Mega Colour – de la Pepco?

Stii deja ca am o minunati de fetita extrem de activa. Daca esti ca mine…un parinte ce face gradinita online vei stii foarte bine ca nu este usor sa tii copilul ocupat toata ziua si ca gadgeturile ajung sa fie principala lor ocupatie.

Ei bine eu de ceva vreme am gasit o solutie si iti spun ca nu ma asteptam sa fie asa. Mayei ii place foarte mult sa deseneze si tocmai de aceea vin cu o idee pentru cei mici si in acelasi timp pentru parinti, pentru ca si eu au nevoie de ajutor.

Este destul de dificil sa alegi ceva pe gustul celor mici, ceva ce ii poate motiva sa isi faca de lucru,si asta am inteles de cand sunt parinte si observ ca fetita mea se plictiseste destul de repede si ca mereu cauta alte activiati.

Maya de exemplu ii plac animalele si astfel aleg carti de colorat cu desene cu animale pentru ca acestea o atrag. De asemenea aleg culori cu varfuri moi si acuarele pentru ca ii place si sa picteze.

Pentru ca uneori se plictiseste si incepe sa nu mai respecte dungile, ii cumpar carti la preturi accesibile, pentru fix din acest motiv. Un bun exemplu este aceasta carte – MEGA COLOUR – care are a costat 10 lei si are o gama variata de desene.

Imi place ca are planse variate – animale, rachete, dar si multe altele. Pur si simplu este fix ce ai nevoie pentru a tine ocupat un copil plin de viata. Am intrebat-o de ce ii place aceasta carte si mi-a zis foarte clar: ii place pentru ca are plase cu animale, in special cu pisici. Acesta fiind animalele ei preferate.

Acesta este un exemplu si pe langa asta vei gasi o multime de alte desene la fel interesante si de prietenoase.

In concluzie, daca alegi sa ii dezvolti imaginatia dar si sa o tii ocupata, nu trebuie decat sa tii cont de ceea ce ii place si astfel sa il atragi cu activitati diverse. Trebui doar sa afli ce ii place si sa-l ajuti sa isi dezlivesca ocupii de la gadgeturi mai ales ca acestea sunt principalele lor activitati.

Leave a Reply