Programează-te la salon cu Stailer chiar azi

Stailer a apărut din dorința reprezentanților de a facilita programările la salon, indiferent de serviciile de care vrei să beneficiezi. Cred că nu de puține ori ai pățit să vrei să mergi la salon pentru o schimbare de look pentru că voiai să îți faci ziua mai bună, dar nici un stilist nu era liber și ai renunțat la idee. 

Fiecare eveniment important din viață necesită pregătire timpurie și grijă la detalii. Din acest punct de vedere ai nevoie de specialiști în domeniu care să îți ofere coafura mult dorită și un make-up inedit, care să reziste în toate acele ore de dans, arătând în același fel. Dacă până acum era greu să obții o programare la salon, acum totul este mai simplu cu ajutorul Stailer. 

Cum poți face o programare chiar azi?

Pentru a realiza o programare este nevoie doar să accesezi site-ul www.stailer.ro și să selectezi din listă serviciile și informațiile relevante. Acestea sunt despre gen, serviciul dorit, ora, data și orașul. După setarea filtrelor pagina va afișa lista cu disponibilități de unde poți selecta foarte simplu stilistul care se pliază cel mai bine pe dorințele tale, după poze, salon, listă de prețuri și multe altele. Toate acestea apar în dreptul fiecărui stilist disponibil.

Platforma activează momentan doar în 5 orașe mari ale țării, precum: Iași, Timișoara, Oradea, Cluj și București. Totuși sunt planuri de extindere și în alte mari orașe ale țării. Poți uita de buclele realizate acasă care se lăsau până ajungeai la eveniment sau de rujul care depășea conturul alături de mascara scursă în jurul ochilor. Acum poți arăta impecabil la fiecare eveniment, indiferent dacă este pe ultimul moment, cu ajutorul Stailer.

Servicii complete pentru bărbați și femei

Platforma este disponibilă pentru oricine, astfel, atât femeile cât și bărbații pot beneficia de servicii cu ajutorul Stailer. Dacă ești interesat de servicii de styling pentru barbati in Iasi poți găsi foarte repede salonul potrivit, la care poți merge chiar azi. Alături de acest serviciu poți opta și pentru un pensat sau aranjat barbă pentru a arăta impecabil. 

Platforma are inclusă Google Maps astfel încât să găsești imediat salonul, fără să te enervezi din cauză că nu găsești locația din prima. Dacă îți faci cont poți beneficia de un reminder care să te anunțe când ai programarea pentru că este foarte firesc să mai uiți. Tot cu ajutorul lui poți să vezi toate saloanele la care ai fost și serviciile de care ai beneficiat pentru a merge din nou dacă ai fost mulțumit. 

Accesează platforma pentru a realiza o programare la salon oricând și pentru mai multe informații trimite e-mail la adresa support@stailer.ro. 

Leave a Reply